Intro
Een airco is een product waar u zo lang mogelijk van wilt genieten. Een airco wilt u niet onnodig vroeg vervangen. Het is daarom belangrijk om het aircosysteem goed te onderhouden. Dit is niet alleen belangrijk voor de levensduur van de airco, maar ook voor de gezondheid van de personen die tijd in de gekoelde ruimte doorbrengen.

Als u het aircosysteem laat installeren en onderhouden door een van onze deskundige installateurs dan geniet u gegarandeerd het langst van uw aircosysteem.


Garantie:

2 jaar garantie op airco’s indien vakkundig geïnstalleerd.

In overeenstemming met artikel 10 in de nieuwe F‐gassenverordening (EU) 517/2014 zoals van toepassing vanaf 1 januari 2015, stellen wij u hierbij op de hoogte van de verplichting om dit toestel in gebruik te laten nemen door een erkend installateur.

Bij verkoop van een systeem en excl. montage van een systeem geeft RE-Techniek geen garantie mits anders is overeen gekomen en het systeem is gemonteerd door een STEK erkende monteur.

Op de accessoires van een airco systeem zoals condenspompen en afstandsbedieningen gelden een beperkte garantie duur van 3 maanden .
Het vlotter gedeelte van de condenspomp hoort regelmatig verschoont te worden , bij het nalaten van het reinigen van de vlotter kan de pomp stuk gaan . De afstandsbediening heeft een grote kans op stoot , val en waterschade hierdoor kan de afstandsbediening direct stuk gaan .